Tjenester


Virusfjerning

Virus, malware, adware, ransomware – litt diffuse navn for mange, men uønsket på maskinen våre er de alle. Har du først vært uheldig, hjelper vi deg raskt ut av klemma og kan gi deg råd på veien hvordan du forhindrer problemene.


Rådgiving

Vi gir deg ærlige råd på hva som er den smarteste løsningen for din bedrift og deg som bruker. Det betyr også at vi søker å gi deg de mest kostnadseffektive løsningene. Det skal vi lykkes med og samtidig beholde deg som kunde – lenge.


Brukerstøtte

Vi er tilgjengelig når du trenger det. Med fjernstyringsverktøy er avstand ingen utfordring. Overlat og brukerstøtte til oss og fokuser på din kjernevirksomhet. Serviceavtale gir deg garantert responstid.


Drift og overvåking

En driftsavtale med Uno IT gir deg tryggere og sikrere dataløsninger. Ved preventivt vedlikehold og oppdatert kompetanse innen sikkerhet, overvåker og vedlikeholder vi dine viktigste nettverkskomponenter, backup og servere. Dette gir deg mer forutsigbare kostnader og sikrer en høyere kvalitet og oppetid. Inngår du driftsavtale med Uno IT gir vi deg både en bedre timepris, og vi garanterer rask responstid.


Våre Leverandører